dijous, 17 de juliol del 2014

conclusions del 1r Tast de Rol






Doncs si, ja ha passat. Prova superada.

Aquest passat dissabte vam dur a terme el primer Tast de Rol, jornada bimensual de jocs de rol a Celrà.

Estem en ple estiu, la gent està de vacances i dispersa per aquests móns de déu, però vam poder organitzar-ho, i jugar (que és del què es tractava).

La idea original (i que crec que es manté) no és organitzar unes jornades amb un munt d'activitats diverses al voltants dels jocs de rol sinó establir un punt de trobada periòdica per a jugar a rol. Per tant podem dir que l'objectiu es va assolir de forma satisfactòria.

Una de les coses que més em va agradar és que es tracta d'una activitat molt oberta, amb altes dosis d'improvització sobre com ens organitzem i què fem. Havíem preparat 3 partides al matí i 3 a la tarda, vam tenir una baixa al darrer moment d'un director de joc, i al final vam fer dues partides al matí i una més improvitzada a la tarda. Al matí ens vam cenyir al guió previst i a la tarda ens vam adaptar als ànims dels assistents i les ganes de cadascú. I penso que aquesta és una bona cosa: no ens cal ser rígids ni tenir-ho tot massa previst.

Una de les altres coses que em va agradar és que tot i tenir poca assistència va ser molt variada.

A part dels 3 membres de la organització van passar pel 1r Tast de Rol:

  • 2 jugadors novells
  • 4 jugadors "en actiu", amb grup de joc habitual
  • 2 jugadors veterans que no juguen de manera periòdica o que feia molt que no jugaven


Per tant la trobada va ser productiva a molts nivells.

Ara a preparar la propera ajustant algun tema (p.e. els horaris o el fet que sembla ser que el matí té més èxit que la tarda) i a jugar.

Esperem que ens hi veiem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada