dijous, 9 d’octubre de 2014

3r Tast de Rol: First Contact XCORPS


 First Contact XCORPS és la darrera novetat de la editorial Holocubierta. Es tracta d'un joc de ciència ficció de producció pròpia. Amb un sistema de joc construït amb l'Open D6, que aquí coneixem pel joc d'Star Wars que va treure Joc Internacional ara fa ja força temps.

El joc ens porta a una Terra que l'any 2014 va entrar en contacte amb una raça alienígena que sembla ha vingut a conquerir el planeta. Els motius, estratègies i recursos dels Chandra (axí se'ls anomena) són desconeguts i la invasió es troba en una fase molt inicial. Per combatre als invasors els diferents estats han organitzat una força d'elit multidisciplinar els XCORPS.

Es tracta d'un joc de tall clàssic que ofereix moltes possibilitats diferents per construir campanyes d'estils molt diferents: des de missions més militars amb els XCORPS per combatre directament als Chandra a partides amb civils en zones ocupades, passant per partides de diplomàcia, intriga i complots.
 


Al ser una novetat al mercat es farà una breu presentació del joc abans de començar la partida.

L'INCIDENT DE SAN FRANCISCO
Fa uns mesos els noticiaris anaven plens de notícies de Chandra, el meteorit que es dirigia directe cap a la terra, però de cop tot aquest soroll es va acabar. Silenci. Alguns deien que havia estat un error, altres que no s'estava donant tota la informació a la ciutadania.
Sigui com sigui la vida a la teva ciutat, San Francisco, segueix la normalitat.
Fins quan durarà?


Places: 6
Horari: 10 a 14h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada