Què són i com funcionen

Tast de Rol són unes jornades obertes a tots els públics per a jugar a jocs de rol. Es tracta d’unes jornades onhi poden participar jugadors experimentats, jugadors novells o persones que no han jugat ami a jocs de rol.

S’organitzaran diverses partides (depenent dels assistents previstos) per poder fer grups de midaraonable (5-7 persones). La organització es farà càrrec de trobar directors de joc i de portar tot el material necessari.

La participació a la jornada és oberta, gratuïta.

És recomanable que us apunteu abans de les jornades per poder garantir places per a tothom i per poder tenir els directors de joc necessaris per poder acollir a tots els assistents.

Ho podeu fer per tres canals:

Les partides que s’organitzaran seran de temàtica diversa. De totes maneres mirarem que sempre hi hagi una “Taula Maqui” on es mostrin jocs de rol publicats per Maqui Edicions (editorial gironina que és la única editorial que actualment publica jocs de rol en català).

Horari: s'organitzaran partides al matí i a la tarda, de 10 a 14 i de 15.30 a 19.30 hores. Recomanem que sigueu puntuals ja que a primera hora repartirem els jugadors en els diferents grups.

Calendari: Els Tasts de Rol tindran un calendari fix, es duran a terme cada 2n dissabte de cada mes senar.

Dates previstes pel 2014: 12 de juliol, 13 de setembre, 8 de novembre.
Dates previstes pel 2015: 10 de gener, 14 de març, 9 de maig, 11 de juliol

Cap comentari:

Publica un comentari