dilluns, 23 de febrer del 2015

5è Tast de Rol: Castles & Crusades


 
Comencem a presentar les partides del 5è Tast de Rol amb un retroclón que ja forma part dels grans en el panorama dels jocs de rol: Castles & Crusades
 
Multitud de races i classes disponibles per afrontar aventures de tal clàssic en les que no faltarà l'acció trepidant en un entorn de fantasia medieval.
 

Collita d'ossos

Brian, Senyor Helliwell, governa al seu poble amb benèvola negligència. No demana més d'ell que el que requereixen els seus juraments, ni se'l dona més del que demanenen els juraments de fidelitat. Però aquí rau la seva perdició, per protegir el seu poble va traicionar el seu Rei, i va patir la pèrdua del seu fill. Emportat per mercenaris a les terres salvatges de Tar Kiln, el noi ha estat segrestat. Però Brian ha de dirigir-se cap al sud per enfrontar-se al seu monarca, i són uns altres els que s'han d'ocupar del seu fill.

 

 
Així que us trobeu entrant a Tar Kiln. Terres salvatges que porten murmuris de terror i només els més audaços poden enfrontar. Perquè s'hi amaguen monstres provinents de les vores del malson.
 
 
Aventurers: 4-5
Horari: 10 a 14h
 
Reserva la teva plaça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada