dimecres, 25 de juny del 2014

1er Tast de Rol: Star Wars d20

Per completar el programa de partides previstes us presentem la partida d'Star Wars d20!
 
20 anys després de la destrucció de la 2a Estrella de la Mort, la galàxia es torna a veure amenaçada.  Aquest cop per un enemic encara més terrible, si és possible, que el mateix Imperi Galàctic.  Els Yuuzhaan Vong, éssers tecnòfobs, impermeables a La Força, procedents d'una altra galàxia han vingut per a quedar-se.
 

Sovint s'ha especulat sobre què podria passar si dues galàxies xoquessin; seria una col·lisió terrible, imagineu-vos un asteroide xocant contra un planeta, escalfant la seva atmosfera fins a temperatures increïbles i causant terribles cataclismes. Imagineu-vos això multiplicat per milions de col·lisions entre planetes de dues galàxies diferents. Tot quedaria aniquilat...
 
Però i si només xoquessin les dues civilitzacions? I si habitants de dues galàxies totalment diferents es veiessin obligats a compartir un mateix espai? Bé, aleshores potser el resultat no seria tan terrible. Però només potser...

La nostra aventura comença en la tercera època. La guerra contra els Yuuzhan Vong ja està bastant avançada, la majoria d'habitants de la galàxia fugen dels planetes que creuen que poden ser possibles objectius dels alienígenes, un sentiment d'odi està creixent envers els droids (que treuen la feina a la gent honrada) i contra els Jedis (gent que es pren la justícia per la mà, fa el que vol i a sobre, no aconsegueixen aturar la guerra).
Aquesta partida té 5 places i es jugarà de 10 a 14h. A les 16h hi ha la possibilitat de repetir la partida amb jugadors diferents o allargar-la si hi ha els mateixos jugadors disponibles.

1 comentari: