dilluns, 16 de juny del 2014

1r Tast de Rol: Torchbearer

Seguim presentant les partides previstes pel 12 de juliol.

No podia faltar una partida amb el típic inici de "Us trobeu a la taverna i..." que sempre acaba amb una exploració a fons d'unes coves, masmorres o cataus.

Per fer-la hem escollit un joc nou (de l'any passat) que vol retre homenatge als primers jocs de rol (especialment al D&D més primerenc) on era molt important la gestió de recursos (fonts de llum, aliments, energia física...): el Torchbearer.



Es tracta del darrer gran èxit de la factoria Burning Wheel, una versió aprofundida del Mouse Guard que vol explicar històries sobre aventurers que s'endinsen en cataus jugant-se la vida per matar alguns monstres, obtenir alguns tresors i gastar-se'ls a la ciutat amb nou equip per tornar a sortir d'aventures.

Es tracta d'un joc que combina idees molt tradicionals amb mecàniques innovadores. No és un joc èpic sinó més aviat el contrari: tenir cura de coses som les fonts de llum, l'aigua i el menjar, quin equip carrego seran claus per sortir amb èxit de l'aventura!


El Palau Ocult de la Reina Martoi
"Després d'un llarg viatge el mapa que vau comprar al nan usurer ha resultat ser cert, sembla que esteu a punt d'entrar al que era el palau secret de la Reina Martoi, que va desaparèixer fa segles amb tots els seus tresors. Sereu capaços de superar les trampes i guardians que hi romanen?"

Es durà a terme de 10 a 14h i hi ha 5 places disponibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada