dilluns, 9 de juny del 2014

1r Tast de Rol: Tità i Fills

Els Tast de Rol tenen varis objectius: ser un punt de trobada entre els aficionats als jocs de rol, ser un espai on conèixer aquests jocs i, també, descobrir maneres diferents de jugar a rol.

Per tant al Tast de Rol hi trobareu jocs clàssics, jocs nous, jocs que han triomfat al mercat, jocs minoritaris, jocs cars, jocs gratuïts... però sempre seran jocs interessants!

Fem aquesta breu introducció per anar presentant les diferents taules de joc que hem organitzat pel dissabte 12 de juliol.

Comencem amb Tità i Fills, un joc d'aventures en un món de fantasia, amb components de joc de taula i sense director de joc fix.

La partida de Tità i Fills es durà a terme de 10 a 14h i té 5 places.



Cada jugador interpreta un personatge que treballa per Tità i fills, l’empresa més gran de transport de persones i mercaderies i de missatgeria de tot el País Llong, vivint tot de peripècies mentre hi viatgen. La descripció del País Llong et pertany a tu i a tots els jugadors, perquè podeu inventar-vos-el a mesura que feu l’aventura gràcies a unes cartes proporcionades amb el joc i a la vostra pròpia imaginació.

El joc disposa d'un senzill sistema de regles per fomentar l'improvització, amb un suport gràfic que el fa molt atractiu. El joc perfecte per utilitzar com a "filler", per omplir buits entre sessions o mentre espereu que arribin la resta de companys. Però alerta, qui comença a treballar a Tità i fills no pot deixar-ho, i és possible que us hi trobeu jugant un cop i un altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada